Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Hooliv Eesti / Ligimene / Jalgpalliliit toob puudustkannatavad lapsed Eesti-Brasiilia vutimatši vaatama

Jalgpalliliit toob puudustkannatavad lapsed Eesti-Brasiilia vutimatši vaatama

Prindi see artikkel
11. august 2009

jalgpall1Sotsiaalministeeriumi ja Eesti Jalgpalli Liidu koostöös on paarisajal lapsel ja noorel võimalus homme kaasa elada Eesti – Brasiilia kohtumisele.

Jalgpalli on vaatama kutsutud nii lastekodulapsed kui lasterikastes peredes kasvavad lapsed, teatas sotsiaalministeerium.

Sotsiaalminister Hanno Pevkuri sõnul on Eesti Jalgpalli Liidu soov jagada lastele tasuta pileteid sajandi jalgpallimängule väga kiiduväärt ettevõtmine. „See kutse võib olla nii laste endi kui Eesti jalgpalli tuleviku jaoks määrava tähtsusega. Loodan, et võimalus oma silmaga näha maailmakuulsate Brasiilia jalgpallurite mängu toob noori treenima, et ka ise ühel päeval Eesti värve kaitsta,” märkis minister.

Jalgpalliliidu president Aivar Pohlak märkis, et liit on juba poolteist aastat teinud koostööd lastekodudega ning igal Eesti koondise kodumängul on käinud üks kindel lastekodu. „Samuti on meil pikaajaline koostöö SOS lastekülaga. Siia lisanduvad veel mitmed sotsiaalset tähendust omavad projektid, seega on homse mänguga seonduv asjade loogiline jätk.”

Jalgpallikohtumisele tulevad jalgpallisõbrad Pärnu, Tilsi, Haiba ja Tallinna lastekodust, Palivere laste- ja noortekodust, Keila SOS lastekülast ja noortekodust, Viljandi lasteabi- ja sotsiaalkeskusest, Nõmme päevakeskusest, Eesti Lasterikaste Perede Liidust, Astangu Rehabilitatsioonikeskusest, Erivajadustega Inimeste Toetusühingust Tugiliisu ning Puuetega Inimeste Kojast.

11. august