Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Hooliv Eesti / Ligimene / Tartus toimub heategevuslik kontsert „Kodutu on inimene“

Tartus toimub heategevuslik kontsert „Kodutu on inimene“

Prindi see artikkel
6. september 2009

Foto: growabrain.typepad.com

Foto: growabrain.typepad.com

Eesti Keskerakond korraldab pühapäeval, 6. septembril kell 16.00 Tartus Raekoja platsil heategevusliku kontserdi “Kodutu on inimene”. Kontserdi käigus kogutakse annetusi MTÜ-le Iseseisev Elu kodutute ja puuetega inimeste päevakeskuse pesutoa tehnika ning ravimite ostuks.

Keskerakonna Tartu piirkond ulatab abikäe MTÜ-le Iseseisev Elu. Tartus Raekoja platsil korraldataval kontserdil esinevad “Kaks takti” võitja Margus Vaher ja bänd Alkeemikud ning tuntud lauluõpetaja Ursel Oja laulustuudio. Kontserdil esitletakse Meelis Tomsoni fotosid albumist “Hammasratas – mida sina teeksid”. Lisaks võib oodata on ka üllatusülesasteid. Linnakodanikele jagatakse teed ning ringi liigub korjanduskarp, kuhu saab teha annetusi MTÜ Iseseisev Elu toetuseks. Üritus on publikule tasuta.

Annetuste teel kogutud rahast loodetakse soetada kodutute ja puuetega inimeste päevakeskusele vajalikke ravimeid ning pesutoa käivitamiseks vajalikud tehnilised vahendid. Kogutud annetused antakse kontserdi lõpus koos kingitava korjanduskastiga pidulikult üle MTÜ Iseseisev Elu esindajale. Mõte antud ürituse korraldamiseks sündis vestlusringis, kus arutati kodutusega seotud probleeme ning jõuti järeldusele, et tihtipeale ei mõtlegi inimesed kodutute ega kodutuse peale. Kontsert sai nime MTÜ Iseseisev Elu korraldatud samalaadselt kampaanialt.

“Soovime kontserdiga teha midagi head neile inimestele, kel pole elus kõik laabunud ja nad on oma kodu kaotanud. Teema on hetkel väga aktuaalne, kuna üldises majanduskriisis on rahaliste ressursside nappus paljudel. Samuti on pered seisus, kus tööpuudus ning võlakohustused ähvardavad neid kodust ilma jäämisega. Loodame, et meie üritus on eeskujuks veel paljudele samalaadsetele ning inimesed leiavad võimalusi endast nõrgemaid toetada,” rääkis ürituse üks peakorraldajatest, Kadri Mosin.

“Seesugune aktsioon on loomulikult tervitatav ning oleme väga tänulikud kõigile, kes meid meie töös abistada püüavad,” lisas Merili Mänd, MTÜ Iseseisev Elu igapäevaelu toetamise teenuse osakonna juhataja.

Ürituse veebipäevik: kodutuoninimene.blogspot.com