Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Eesti riik / Erakonnad / Reformierakond andis üle Tallinna valimisnimekirjad

Reformierakond andis üle Tallinna valimisnimekirjad

Prindi see artikkel
8. september 2009

Linnapeakandidaat Keit Pentus

Linnapeakandidaat Keit Pentus

Reformierakond andis 8. septembril Tallinna linna valimiskomisjonile registreerimiseks üle Reformierakonna kandidaatide nimekirjad kohalike omavalitsuste valimisteks 18. oktoobril.

Viimase aja uuringud peegeldavad selgelt linnarahva soovi muutuste järele linna senises juhtimises ja majandamises. Keskerakonna laastava ainuvõimu aeg Tallinnas on ümber saamas,” sõnas Reformierakonna Tallinna piirkonna juht Remo Holsmer.

“Oleme kindlad, et Reformierakond, IRL ja sotsiaaldemoraadid võtavad eelseisvatel valmistel Tallinnas koos üle poole kohtadest. Reformierakond on seadnud eesmärgiks võita valimised pooltes Tallinna linnaosades ja saavutada ülejäänutes kõigi aegade parim tulemus,” lisas Holsmer.

Reformierakonna esikolmikud Kesklinnas on Valdo Randpere, Kristiina Ojuland ja Toomas Kruusimägi, Haaberstis Taavi Rõivas, Tatjana Muravjova ja Anastasia Kender, Kristiines Rein Lang, Tiina Lokk ja Remo Holsmer, Lasnamäel Keit Pentus, Jaanus Rahumägi ja Aleksandr Makarov, Mustamäel Maret Maripuu, Jürgen Ligi ja Mati Lukas, Nõmmel Urmas Paet, Hanno Pevkur ja Õnne Pillak, Pirital Ülle Rajasalu, Kristen Michal ja Kaupo Nõlvak ning Põhja-Tallinnas Laine Jänes, Mati Raidma ja Rain Rosimannus.

Reformierakonna tegevusprogramm “Armastusega juhitud Tallinn” näeb muuhulgas ette koduomanikke koormava maamaksu kaotamist, küttearvete vähendamist poole võrra, linna propagandaaparaadist loobumist ja igale lapsele nüüdisaegse lasteaiakoha.

Kandidaatide nimekiri

Programm – Armastusega juhitud Tallinn

Allikas: Reformierakonna 08.09.2009 pressiteade