Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Kultuur / Kunst / TAM Galeriis toimub heategevuslik Jõuluoksjon

TAM Galeriis toimub heategevuslik Jõuluoksjon

Prindi see artikkel
16. detsember 2009

Evelin Avingo. Kass ja päevalilled. Õlipastell, paber, 46,5x30 cm, 2006.

Evelin Avingo. Kass ja päevalilled. Õlipastell, paber, 46,5x30 cm, 2006.

Kolmapäeval, 16.detsembril kell 18.00 toimub TAM Galeriis (Tallinn, Lootsi 4) Jõuluoksjon, kus kõigil külastajatel avaneb harukordselt hea võimalus leida endale või mõnele lähedasele eripärane ning meeldejääv jõulukingitus, oksjonile omaselt soodsate hindadega.

Müüki tulevad pastelljoonistused näituselt „Maailm on mõistatus“ ning keraamikat keskuse kunstitubade andekatelt autoritelt. Oksjoni tulud lähevad Puuetega Noorte Keskuse JUKS loomingulisele perele materjalide ja kunstitarvete ostmiseks.

Tallinna Puuetega Noorte Keskus Juks on loodud erivajadustega inimeste jaoks. Keskus loodi 1993. aastal ja on 16. tööaasta jooksul kogunud nimetamisväärse kogemuse erivajadustega, sh intellektipuudega noorte konkurentsivõimet tõstva õppe edendamisel. Keskuse kunstitubades sünnib suur panus puuetega inimeste integreerimisele igapäeva ellu, nimelt avaneb keskuse õpilastel võimalus hiljem vastavas valdkonnas ka tööle asuda.

Detsembrikuu näitus „Maailm on mõistatus“ on oma tööde kõrge kunstilise tasemega galeriikülastajate seas üllatust tekitanud. Positiivne vastukaja julgustab ja innustab autoreid oma loometegevust jätkama. Selleks kulub aga ära igakülgne abi.

Oksjoniõhtu on suurepärane võimalus ühendada kaks kaunist tegevust – kunst ja heategevus ühise suurema eesmärgi nimel – aidata abivajavaid andekaid autoreid.

Oksjoniõhtut juhib tuntud õhtujuht Samuel Golomb. Lisaks suupistetele ning veinile aitavad mõnusat miljööd kujundada muusikalised vahepalad.

Allikas: TAM Galerii 09.12.2009 pressiteade