Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Hooliv Eesti / Ligimene / Polli Loomaaias Harjumaal on avatud heategevuslik jõulumaa

Polli Loomaaias Harjumaal on avatud heategevuslik jõulumaa

Prindi see artikkel
19. detsember 2009

Foto: www.polliloomaaed.ee

Foto: www.polliloomaaed.ee

19.-20. detsembril on Polli Loomaaias, Harjumaal avatud heategevuslik jõulumaa, mis pakub lastekodulastele ja vähekindlustatud peredele puhast jõulurõõmu ja toredat ajaveetmist loomade ja päkapikkude keskel.

Jõulumaal sõidutavad lapsi Polli Loomaaia ponid ja hobused, jõuluvana jagab luuletuste vastu kingikotte ja jõulumemm loeb väiksematele muinasjuttu. Mitmesugustes töötubades õpetatakse käsitööd, osaleda saab erinevates mängudes, avatud on hobuvarustuse näitus ja jõululaat. Näha ja toita saab kõiki loomaaia linde ja loomi, keda on kokku ligi 80.

„Jõulumaa eesmärk on pakkuda lastekodulastele ja vähekindlustatud peredele, kellel üks või mõlemad vanemad on töötud, tasuta sissepääsu ehk lihtsalt jõulurõõmu, mida nad muidu ehk oma lastele pakkuda ei saaks,“ ütles MTÜ Noor Ise-Loom jõulumaa projektijuht Kadi Teeäär.

Tasuta jõulumaa saab teoks tänu sponsorite, kohalikele ettevõtjate ja ligi 50 vabatahtliku abiga. Õla on alla pannud Kohaliku Omaalgatuse programm, Ajakirjade kirjastus ja Ripsik, EMT, Büroodisain OÜ, D2D kuller, Espak Grupp, Kose Ehitustarve, Kristoke OÜ (Pirko Kauplus), Mobicom AS, Netiemme.ee, Printon AS, Rentman, Reola Gaas AS, Sarrogo OÜ, Softreflecor OÜ, Terviseleht, Tiimari Baltic AS, eraisikutest Eero Leedma, Uno Sillberg, Ats Kalju ja Aime Bahovski.

Lisainfot jõulumaa kohta leiab aadressilt www.noh.ee.

Allikas: MTÜ Noor Ise-Loom 14.12.2009 pressiteade