Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Uudised / Eesti / Eestit külastab Rahvusvahelise Valuutafondi delegatsioon

Eestit külastab Rahvusvahelise Valuutafondi delegatsioon

Prindi see artikkel
23. märts 2010

IMFLogo2Alates 23. märtsist kuni 29. märtsini on Eestis külaskäigul Rahvusvahelise Valuutafondi (IMF) delegatsioon, kes kohtub riigi ja erasektori esindajatega, et arutada Eesti majanduspoliitilist olukorda.

Rahvusvahelise Valuutafondi esindajatele antakse visiidi käigus ülevaade Eesti majanduse arengust ja keskpikast väljavaatest, finantssektori olukorrast ja eelarvepoliitikast.

Nädala kestva visiidi käigus kohtuvad IMF-i esindajad president Toomas Hendrik Ilvesega, valitsuse liikmetega, Eesti Panga ja finantsinspektsiooni juhtide ja analüütikutega ning kommertspankade esindajatega.

Eesti missioonijuhiks on Balti riike kureeriv Christoph Rosenberg. Visiidist annab ülevaate IMFi delegatsiooni juht esmaspäeval, 29. märtsil kell 11 Eesti Pangas toimuval pressikonverentsil, kus osalevad ka rahandusminister Jürgen Ligi ja Eesti Panga president Andres Lipstok.

Seekordse külaskäigu puhul on tegemist lühimissiooniga Eestisse. IMFi iga-aastane Eesti põhimissioon, nn IV artikli konsultatsioon toimub sügisel.

Allikas: Eesti Panga 22.03.2010 pressiteade