Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Hooliv Eesti / Ligimene / TTÜ tudengid toetavad Maidla lastekodulapsi

TTÜ tudengid toetavad Maidla lastekodulapsi

Prindi see artikkel
25. märts 2010

TTY250310Neljapäeval, 25. märtsil algab heategevuslik lauluvõistlus Tudengi EuroFusioon 2010, kus saavad osaleda kõik Tallinna üli- ja kõrgkoolide tudengid. Lauluvõistlust korraldab TTÜ Kultuuriklubi ning sellega toetatakse Maidla lastekodulapsi – ürituse tulu läheb lastekodule muusikainstrumentide soetamiseks.

Tudengi Eurofusioon 2010 on akustiliste lugude konkurss, kus demode seast valiti välja 10 parimat, kes pääsesid finaali. Finaalis selgitataksegi välja aasta parim tudengiartist.

Lauluvõistlus algab kell 20.00 Tallinna Tehnikaülikooli tudengiklubis Fusioon.

Finalistidest on neli TTÜst, kaks Tallinna Tehnikakõrgkoolist. IT Kolledžit, Mereakadeemiat, Tallinna Ülikooli ja SMJI esindab üks tudeng.

Oodatud on kõik muusikahuvilised, sest ka publik saab osaleda parima artisti väljaselgitamisel. Lisaks võistlejatele astuvad üles ansambel Villa Hortensia ja Free Flow Studio tantsutüdrukud.

Pilet on kõigile 50 krooni. Ostes pileti kolmele, saab neljanda tasuta. Sama piletiga pääseb tasuta ürituse ametlikule järelpeole, mis algab kell 22.00 samuti tudengiklubis Fusioon. Muusikat mängivad DJ Henri ja DJ Raigo Brauer.

Tipikas TV otseülekanne Tudengi EuroFusioonist algab kell 20.00! (tipikastv.ttu.ee/otse)

Lisainfo: www.kultuuriklubi.ee/index.php?id=55

Allikas: TTÜ 24.03.2010 pressiteade