Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Hooliv Eesti / Keskkond / Vabaduse väljakul toimub Maailmapäev

Vabaduse väljakul toimub Maailmapäev

Prindi see artikkel
22. mai 2010

MaailmapaevMTÜ Arengukoostöö Ümarlaud korraldab laupäeval, 22. mail Tallinnas Vabaduse väljakul kogupereürituse Maailmapäev 2010.

Maailmapäeval jagub esindusväljakule põnevaid tegevusi ning uudistamist nii suurtele kui väikestele kella 12-st kuni kella 20-ni.

Maailmapäev on Eesti avalikkusele suunatud tasuta kogupereüritus, mille eesmärk on tõsta Eestis elavate inimeste teadlikkust rahvusvahelisel tasandil tehtud arengukokkulepetest, Eesti arengukoostöö ja humanitaarabi suundadest ning tekitada suuremat huvi Eestis arengukoostööga ja humanitaarabiga tegelevate organisatsioonide vastu.

Ürituse raames tutvustavad ennast eelpool nimetatud teemadega tegelevad Eesti ja välismaised organisatsioonid, sõna saavad arvamusliidrid, poliitikud ja arengukoostöö vallas tegutsevad eksperdid, laval esinevad erinevad tantsugrupid ja muusikalised kollektiivid.

Tänavune alateema on kliimamuutused. Tutvustatakse arenevate riikide teemasid läbi eksootiliste esinejate, põnevate töötubade ja Elava Raamatukogu. Selle jaoks püstitatakse sarnaselt eelmistele aastatele Vabaduse väljakule telklinnak, kus on esindatud erinevad organisatsioonid ja saatkonnad. Üles seatakse ka rula- ja skate-atraktsioon. Pakutakse mahetoitu ja eksootilisi suupisteid.

Vaata ka: www.terveilm.net

Allikas: Raepress, 05.05.2010