Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Eesti riik / Kaitsevägi / Vabatahtlikud läkitavad Afganistani meeleoluka kingituse

Vabatahtlikud läkitavad Afganistani meeleoluka kingituse

Prindi see artikkel
25. mai 2010

Sõduritele saadetavad isetehtud raamatud

Sõduritele saadetavad isetehtud raamatud

Täna annab käsitööfoorum Isetegija Kaitseväe Logistikakeskusele üle omatehtud kingitused, mis saadetakse Afganistanis teenivatele Eesti sõduritele.

Internetikeskkonnas tegutseva käsitööfoorumi Isetegija (www.isetegija.net) esindajad kingivad Afganistanis teenivale Eesti kontingendile neli omatehtud meelelahutusliku sisuga raamatut, mis sisaldavad pilte, mõistatusi, koomikseid, anekdoote ja ristsõnu.

„See on järjekordne näide sellest, et Eesti inimesed hoolivad meie sõduritest, et nad mõtlevad neile ning on valmis neile pühendama oma aega ja oskusi,“ ütles leitnant Ivi Prits Kaitseväe Logistikakeskusest. „Sellised isikupärased ja südamest tulnud kingitused on sõjapiirkonnas väga teretulnud.“

Kingitused võtab vastu Kaitseväe Logistikakeskuse ülem kolonel German Kesa, kes tänutäheks annab vabatahtlikele kaitseväepoolse meene.

Kingitavate raamatute koostamisel osales 25 Isetegija käsitööfoorumi liiget, kellest kahel teenib ka endale lähedane inimene Afganistanis.

Isetegija käsitööfoorum ühendab enam kui 14.000 kasutajat ning haldab ligi 800 käsitööblogi.

Viimati tegid sarnase annetuse MTÜ Loodusajakiri, Ühinenud Ajakirjad ja Lehepunkt, läkitades märtsikuus Afganistani Eesti kontingendile erinevaid eestikeelseid ajakirju.

Kaitseväe Logistikakeskus korraldab lisaks Eesti kontingendi logistilisele toetamisele ka lähedaste poolt sõjalisse operatsioonipiirkonda sõduritele tervituspakkide saatmist.

Kaitseväe Logistikakeskuse missiooniks on tagada pühendunult ja professionaalselt Eesti Kaitseväe võitlusvalmidus ning jätkusuutlikkus vajalike materjalide, teenuste ja väljaõppega.

Allikas: Kaitseväe Peastaabi 24.05.2010 pressiteade