Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Terved eluviisid / Sport / Skandinaavia stipendiumiportaal avas Eestis filiaali

Skandinaavia stipendiumiportaal avas Eestis filiaali

Prindi see artikkel
29. november 2010

EurodTänasest on avatud uus, üle 15.000 stipendiumiga varustatud eestikeelne stipendiumiportaal www.stipendiumid.ee. Seni peamiselt Põhja-Euroopas, aga ka Saksamaal ja Šveitsis tegutsenud ettevõtte eesmärk on pakkuda stipendiumiotsinguteenust, mille sihtgrupiks on lisaks õpilastele ja õpetajatele ka teadlased, sportlased, kunstnikud, paljulapselised pered ja teised abivajajad.

Stipendiumid.ee andmebaas sisaldab informatsiooni mitmete erinevate riikide sihtasutuste, fondide ja stipendiumite kohta. Register sisaldab pea kõiki Eesti, Rootsi, Taani, Norra, Šveitsi ja Saksamaa stipendiume. Lisaks sellele on andmebaasis paljud USA, Inglismaa ja Jaapani toetused. Stipendiumid.ee omab ülevaadet ka mitmetest registreerimata sihtasutustest. Näiteks on Rootsis olemas 23.000 sihtasutust, millest paljud avalikult stipendiume ei jaga. Selle tõttu kajastuvad Stipendiumid.ee andmebaasis mitmed toetused, mida internetis tavalise otsinguga leida oleks üsna keeruline.

Stipendiumid.ee andmebaas sisalduvad toetused on mõeldud üsna laiale sihtgrupile nagu näiteks õpilased ja üliõpilased, täiskasvanute täiendkoolitused, aga ka üksikvanemad, paljulapselised pered, raskete haiguste all kannatavad inimesed või ühiskondliku tegevusega seonduvad fondid.

Lähem info ja vastused korduma kippuvatele küsimustele on olemas Stipendiumid.ee kodulehel. Lisaks saab seal täita ja esitada avalduse stipendiumi taotluseks. Selle laekumisel hakkab Stipendiumid.ee meeskond otsima taotleja andmetele ja eesmärkidele vastavaid toetusid firma andmebaasis.

Rootsis asuv ettevõte Seekpoint AB alustas tegutsemist 1993.a ja on alates sellest aidanud eraisikutel ja organisatsioonidel Skandinaavias ja saksakeelsetes riikides leida neile sobivaid toetusi ja stipendiume. Alates 2009 aastast tegutseb ettevõte ka Eestis.

Lähem info:

www.stipendiumid.ee

staff@stipendiumid.ee