Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Eesti riik / President / President Ilves külastab Pärnumaad

President Ilves külastab Pärnumaad

Prindi see artikkel
21. märts 2011

THIlves5President Toomas Hendrik Ilves alustab esmaspäeval, 21. märtsil kahepäevast ringsõitu Pärnumaal ning kohtub nii omavalitsusjuhtidega, sealsete ettevõtjatega kui ka kohaliku elu edendajatega.

Riigipea külastab täna Pärnumaa Kutsehariduskeskust, kellel on tihe koostöö regiooni ettevõtetega ja kohtub samas Pärnu maakonna omavalitsuste juhtidega, kus kohalike murede kõrval räägitakse ka suurematest arendusprojektidest ja ühendusvõimalustest Euroopaga. Samuti külastab president Ilves Pärnus kunsti- ja käsitöökoda Maarja-Magdaleenia Gild, Audru vallas aga Eesti kalapüügiühistu külmhoonet, ettevõtet AQ Lasertool OÜ ning Tammiste Lasteaeda, mis oli mullu üks parimaid aasta puitehitisi.

22. märtsil kohtub riigipea Paikuse valla Seljametsa külamajas külaseltside esindajatega, külastab sünteetiliste elastikniitide tootmisega tegelevat rahvusvahelise haardega ettevõtet Fein-Elast Estonia OÜ, Vändra Tervishoiukeskust, ettevõtet MS Balti Trafo OÜ ja tutvub osaühinguga Vändra Leib, kes on tunnustatud mahetootja.

Pärnumaa ringsõidu lõpetab president Ilves Kergu Külakeskuses, kus kohtub kohaliku elu edendajatega, kes on eestvedajaiks maaelu arendamise erinevates projektides.

Allikas: presidendi kantselei 20.03.2011 pressiteade