Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Kultuur / Muusika / Kultuuriministeeriumi muusikanõunikuna alustab tööd Madli-Liis Parts

Kultuuriministeeriumi muusikanõunikuna alustab tööd Madli-Liis Parts

Prindi see artikkel
17. oktoober 2016

madli_liis-partsTäna, 17. oktoobril alustab Kultuuriministeeriumi muusikanõunikuna tööd Madli-Liis Parts. Ta on aastaid töötanud muusikavaldkonnas nii korraldaja kui ka kommunikaatorina.

Madli-Liis Parts oli enne muusikanõuniku kohale asumist korraldusjuht Eesti Heliloojate Liidus ning Eesti Muusika Päevade festivali juht. Ta on omandanud kõrghariduse Tallinna Ülikoolis eesti keele ja kirjanduse alal.

Kultuuriministeeriumi kunstide asekantsleri Hillar Sein märkis, et Madli-Liis Partsi valikul sai määravaks tema pikaajaline kogemus paljude muusikavaldkonna organisatsioonide juures ning valdkonna mitmekülgne tundmine.

Partsi enese sõnul on Eesti muusikamaastiku olulisemad ülesanded lähiaastatel seotud jätkusuutlikkuse tagamise ja professionaalsuse väärtustamisega ning uute rahastamismudelite leidmisega. „Määravad märksõnad on avatus ja koostöö,“ lisas ta.

Madli-Liis Parts on varasematel aastatel olnud muuhulgas Tallinna kultuuripealinna programmi koordinaator, Tallinna Kultuurikatla programmi arendusjuht, Eesti Kontserdi noorte produtsentide programmi ning Tallinna Vanalinna Päevade muusikaprogrammi koordinaator, samuti mitme rahvusvahelise muusikafestivali ning -projekti kuraator ja produtsent. Ta on tegelenud interpreetide ja kollektiivide kommunikatsiooni ja mainekujundusega. Lisaks on Parts olnud muusikaajakirjanik ja Euroopa džässiajakirjanike ühingu asutajaliige.

Allikas: Kultuuriministeeriumi 17.10.2016 pressiteade