Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Ususaated / Paavstide visiidid / Paavst Franciscus Eestis 25.09.2018

Paavst Franciscus Eestis 25.09.2018

Prindi see artikkel
12. märts 2021

Paavst Franciscus Eestis. Otseülekanne: 1.https://arhiiv.err.ee/vaata/paavst-franciscus-eestis-otseulekanne-1

ERR. Otseülekanne paavst Franciscuse ajaloolisest ühepäevasest visiidist Eestisse. ETV vahendab Püha Isa saabumist Tallinna lennujaama, kohtumist Vabariigi presidendi Kersti Kaljulaidiga Kadriorus ja oikumeenilist noortekohtumist Kaarli kirikus. Saatejuhid Reet Weidebaum ja Indrek Treufeldt.

Paavst Franciscus Eestis. Otseülekanne: 2.https://arhiiv.err.ee/vaata/paavst-franciscus-eestis-otseulekanne-2

ERR. Otseülekanne paavst Franciscuse visiidist Eestisse jätkub. ETV vahendab Püha Isa kohtumist kiriku halastustöö abisaajatega Tallinna Peeter-Pauli katedraalis ja Püha Missat Vabaduse väljakult. Saatejuhid Reet Weidebaum ja Indrek Treufeldt.

Paavst Franciscuse ootuses.https://arhiiv.err.ee/vaata/paavst-franciscuse-ootuses

Ajakirjanikud Johannes Tralla ja Indrek Treufeldt viivad paavst Franciscuse visiidi eelõhtul vaatajad katoliikliku maailma südamesse Vatikani ja katoliiklaste südametesse siin Eestis. Selgemaks saab nii paavsti roll rahutoojana maailmapoliitikas kui ka tema visiidi inimlik tähendus usklikele Eestis. Esmakordselt eetris 24.09.2018.

Paavst Franciscuse visiit. - https://arhiiv.err.ee/vaata/paavst-franciscuse-visiit

25. septembril 2018. aastal külastas Eestit paavst Franciscus. Ajalooline ühepäevane visiit oli erakordselt oluline nii Eesti katoliiklastele kui ka teistele usklikele. Paavst kohtus siin olles riigijuhtide, kiriku halastustöö abisaajate ja noortega. Lisaks toimus Vabaduse väljakul missa. Püha Isa visiiti jälgis ja kokkuvõtte teeb sellest ajakirjanik Johannes Tralla. Esmakordselt eetris 01.10.2018.