Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada

Arhiiv: Pühapäev, 17. august 2014

  • Maailm, Uudised

    Netanyahu: ilma selge julgeolekulahenduseta vaherahu ei tule

    Iisrael ei sõlmi Gaza sektorit kontrolliva islamirühmitusega Hamas ühtegi pikemaajalist rahulepingut, kui juudiriigi julgeolekuprobleemidele täielikku lahendust ei leita, teatas Iisraeli peaminister Benjamin Netanyahu pühapäeval.

    “Ainult juhul, kui Iisraeli julgeolekuvajadused on selgelt rahuldatud, on meil võimalik arusaamiseni jõuda,” ütles ta iganädalasel valitsuse istungil Jeruusalemmas.

    Iisraelis ... Loe edasi >>

  • Maailm, Uudised

    Ukraina soovib NATO-lt ja EL-ilt sõjalist abi

    Ukraina välisminister Pavlo Klimkin pöördus Euroopa Liidu ja NATO poole palvega osutada Ukrainale sõjalist abi võitluses ebaseaduslike relvarühmitustega, vahendas Deutsche Welle.

    „Kui me saame sellist abi, on meie vägedel lihtsam kohapeal tegutseda,“ märkis Klimkin pühapäeval usutluses Saksa ringhäälingule.

    Ministri sõnul on Venemaa sissetungi oht ... Loe edasi >>

  • Maailm, Uudised

    Vene ja Ukraina välisminister püüavad kahe riigi pingeid maandada

    Venemaa ja Ukraina välisminister kohtuvad pühapäeval Berliinis oma Saksa ja Prantsuse kolleegiga, et leida võimalusi pingete maandamiseks Ida-Ukrainas.

    Saksa välisminister Frank-Walter Steinmeier ütles ajalehele Bild, et ta loodab, et kõnelused Vene välisministri Sergei Lavrovi ja tema Ukraina kolleegi Pavlo Klimkiniga aitavad teha lõpu ... Loe edasi >>

  • Maailm, Uudised

    Cameron: Islamiriik võib jõuda Suurbritannia tänavatele

    Süürias ja Iraagis suuri maa-alasid vallutanud äärmusrühmituse Islamiriik pühasõdalased on otsene oht Suurbritanniale ning riik peab kasutama kogu oma “sõjalist vahvust”, et peatada nende pealetung, ütles Briti peaminister David Cameron pühapäeval ajalehes Sunday Telegraph.

    Konservatiivide liider ütles samas, et ta ei arva, et ... Loe edasi >>