Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Haridus ja teadus / TTÜs toimub Eesti Noorte Foorum

TTÜs toimub Eesti Noorte Foorum

Prindi see artikkel
16. märts 2011

Eesti Noorte Foorum 2010 (foto: Foorumi Facebooki-leht)

Eesti Noorte Foorum 2010 (foto: Foorumi Facebooki-leht)

Eesti Noorte Foorum 2011 “Maailm on suurem kui Eesti” toimub kolmapäeval, 16. märtsil Tallinna Tehnikaülikooli aulas.

Järjenumbrilt kolmas Eesti Noorte Foorum toob Eestisse külla maailma asju arutama ligi 150 tegusat noort enam kui 40 erinevast riigist ning peaesinejaks maailmatasemel juhtimiskonsultandi, Derek Small’i Suurbritanniast.

Foorum on koht, kus ei anta noortele ette, et nii peab ja nii on õige, vaid noored saavad ka ise kaasa rääkida.

Konverentsi eesmärkideks on noori innustada ja teadvustada neile tänasel päeval leiduvaid võimalusi ettevõtluse ja väga erinevate rahvusvaheliste kogemustega seonduvalt. Konverentsi raames tekib noortel võimalus osaleda töötubades ning vestlusringides oma ala tippspetsialistidega. Oluline ei ole mitte ainult kuulata võimalustest, vaid ka ise aktiivselt kaasa rääkida ning tegutseda!

Ühiselt Eesti avaliku elu tegelaste, ettevõtjate ja algatuste eestvedajatega toimub arutelu noorte olulisusest ühiskonnas. Lisaks leiavad aset ka erinevad töötoad ja üles astuvad teiste seas Ott Pärna, Andrei Korobeinik, Anneli Ohvril, Click & Grow tiim jpt.

Konverentsi eesmärk on suunata kõiki osalevaid noori mõtlema väga ambitsioonikalt enda arengust ja mõtlema globaalse kodanikuna. Eesmärk on avada osalejate silmaringi ja rahvusvahelises keskkonnas võtta arutlusele noortele olulised teemad näidates kogu ühiskonnale, et oluline rahvusvaheline noorte teemaline foorum võib toimuda Eestis!

Eesti Noorte Foorum pälvis 2009. aastal koos Noorte Juhtimiskonverentsiga projektikonkursil “Suured teod Tallinna noortele, Tallinna noorte suured teod” esimeses kategoorias peaauhinna.

Eesti Noorte Foorum 2011 toimumist toetavad: Tallinna Tehnikaülikool, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Tallinna Ettevõtlusamet, Hasartmängumaksu Nõukogu ja Tallink.

Loe lisaks – eestinoortefoorum.com

Allikas: TTÜ