Uus Eesti tegevust on vöimalik annetustega toetada
 
Uus Eesti / Uudised / Eesti / Tänavusel Infoühiskonna konverentsil räägitakse rohelisest IT-st

Tänavusel Infoühiskonna konverentsil räägitakse rohelisest IT-st

Prindi see artikkel
17. märts 2010

Linnar Viik

Linnar Viik

17. märtsil toimub Tallinnas Kumu auditooriumis iga-aastane Infoühiskonna konverents, mille seekordseteks peateemadeks on “Roheline IT” ja “Avaliku sektori roll sotsiaalses meedias”. Päeva peaettekande rohelise IT teemal teeb Graham Vickery Majandusliku Koostöö ja Arengu Organisatsioonist (OECD).

Roheline majandus on üha kasvav trend, mille päevakajalisus nii riikide poliitikas kui ettevõtete jaoks kasvab jõudsalt. Seekordne konverents keskendub IT-le kui keskkonnasõbralike muutuste võimaldajale.

Sotsiaalsed võrgustikud nagu Twitter, Facebook ja paljud teised on oluliseks osaks tänapäevasest kommunikatsioonist. Milline on ja peaks olema aga riigiasutuste roll neis uutes suhtluskanalites on küsimus, mis seni vähe käsitlemist leidnud. Seetõttu keskendub konverentsipäeva teine pool just sellele suurele väljakutsele. Teema olemuse avab IT Kolledži õppejõud Linnar Viik.

Konverentsi on võimalik vaadata otseülekandes internetis aadressil 143323.edicypages.com/otseulekanne. Lisaks saab oma mõtteid avaldada ja esinejatele küsimusi esitada Twitteri keskkonnas www.twitter.com/infoyhiskond.

Rohkem informatsiooni konverentsi kohta: 143323.edicypages.com/

Allikas: Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi 16.03.2010 pressiteade